Hvordan siden bruges

Guds ord og hans Ånd frembringer i forening den guddommelige kraft, som gør det muligt, at vi kan blive frelst. Rom 1:16. Jhn 6:63. Derfor refererer jeg meget til bibelen i fodnoter, for det er mit håb, at du selv vil gå på opdagelse i bogen og finde dens skatte.
     Det er også vigtigt, at du tjekker, at det, som jeg siger her på hjemmesiden, stemmer overens med Bibelen. Hvis den siger noget andet, en det jeg siger, så har bibelen ret! Act 17:11.

Brug af bibelreferencer
Hvis markøren – elle fingeren – bevæges over et link til et bibelsted, popper teksten op på engelsk. (Denne mulighed findes desværre ikke på dansk). Bibelen New International Version er valgt som standard. Det er vigtigt også at studere den sammenhæng, som skriftstedet optræder i og hvem, det er skrevet til, for hvis et enkelt vers tages ud af dets sammenhæng, kan man få Bibelen til at sige stort set hvad som helst.

Forstå bibel-henvisningerne
Hvis engelskkundskaberne ikke er så gode, er der lavet et skema, hvor bibelhenvisningerne kan konverteres til dansk. Se her.

Læs bibelen her:
Den autoriserede Bibel, eller Bibelen på Hverdagsdansk
.

Nye indlæg vil blive delt på Facebook.

Trosbekendelse

Jeg tror, at hele bibelenen – både Det Gamle og Det Ny Testamente er sandheden, Ps 119:160; Jhn 17:17, og at dens ord er inspireret 2Ti 3:16 og bevaret Luk 21:33 af Gud,  og fordi han er perfekt, Mat 5:48, er hele Skriften også perfekt.

Om mig

Hvem jeg var, vil du forstå, hvis du ser videoen Min Historie, og hvem jeg stræber efter at blive, fremgår af Rejsen del 2.
     I øvrigt underholder jeg på plejehjem med mit One-Man-Band,  og er indehaver af firmaet FolkeBegravelse.

Må Gud se dig – og altid smile.
Med kærlig hilsen

Discipel af Jesus Kristus